Tietosuoja

Tietosuojaseloste Pupun palvelu ja puoti (www.pupun.fi) 21.5.2018

 

 

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

 

Yleisesti websivujen palvelimet keräävät sivuilla kävijöistä joitakin tietoja ja niin tekee myös tämän sivuston palvelin.

 

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

 

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

 

Henkilötietojasi vastaanottavat:

- yrityksemme ja sen työntekijät

- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun

(https://checkout.fi/wp-content/uploads/rekisteriseloste_checkout_finland_oy.pdf)

- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle

- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme

- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

- verkkokauppa-alusta, jolla kauppani sijaitsee

(https://help.shopify.com/assets/pdfs/gdpr-whitepaper.pdf)

- markkinointiin käytämäni ohjelmisto 

 

Säilytämme henkilötietojasi:

- verkkokaupassa viiden vuoden ajan

- sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan

- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan


 

Sinulla on seuraavat oikeudet:

- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot

- oikeus tietojen oikaisemiseen

- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)

- oikeus vastustaa käsittelyä

- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)

- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

 

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

 

  1. Websivustojen palvelimet keräävät lokitietoja, joita ovat mm. IP osoite, selaintyyppi (esim.

Explorer, Firefox, Chrome), vierailun ajankohta ja vierailuun käytetty aika.

 

  1. Evästeet (Cookies)

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle.

Evästeet ovat sivustokohtaisia ja niiden tarkoituksena on tunnistaa käyttäjä tai palvella käyttäjää. Esimerkiksi mainoksia kohdennetaan evästeiden avulla. Myös erilaiset sosiaalisen median nappulat ja bannerit käyttävät evästeitä, (esim. facebook).

Esimerkiksi sisään kirjautumisessa voidaan käyttää evästettä tunnistamaan vierailija.

Käyttäjä voi muuttaa Internet-selaimen asetuksia ja kieltää evästeet, mutta nämä toimenpiteet voivat myös vaikuttaa Internet-sivujen toimintaan.

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Rekisteriselosteen laatimispäivämäärä 21.5.2018

Rekisterinpitäjä

Pupun palvelu ja puoti

Monninlinja 389

05800 Hyvinkää

puh: 044 978 1694

email: pupu(a)pupun.fi

Y-tunnus: 2874631-4


 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Hanna Tähjä

Monninlinja 389

05800 Hyvinkää

puh: 044 978 1694

email: pupu(a)pupun.fi

 

Rekisterin nimi

Pupun palvelun ja puodin asiakasrekisteri

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakassuhteiden hoito.

 

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaasta seuraavat tiedot: Nimi, Osoite, Sähköpostiosoite, Puhelinnumero, Tilaustiedot, Suoramarkkinointilupa, Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakas syöttää itse tiedot järjestelmään.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin pitäjä voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterissä olevia tietoja käyttävät vain ne henkilöt, joiden työtehtäviin se kuuluu. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella, jonka tietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

 

Tietojen tarkistus

Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa. Asiakas on oikeutettu tarkistamaan rekisteritietonsa maksutta enintään kerran vuodessa. Jos asiakas haluaa tarkistaa tietonsa useammin, olemme oikeutetut perimään korvauksen tietojen antamisesta.